Lad os hjælpe dig - udfyld formular nederst på siden

Fristet?

 

Er du også blevet fristet af de gunstigere priser på nye eller brugte luksusbiler i Tyskland og har du ikke lyst til selv at stå for køb og import, så kan JT Leasing hjælpe dig – også med en favorabel leasingordning på bilen. Vi har mange års erfaring med både leasing og bilimport. Så hos os er du i trygge hænder.

I Tyskland finder du nogle af Europas flotteste luksusbiler. Det er biler, der er bedre udrustet med både motor og ekstraudstyr, end de tilsvarende modeller som sælges herhjemme. Samtidig er udvalget af specielt de brugte luksusbiler meget større, hvorfor priserne også er meget lavere. Så selv med en tårnhøj dansk registreringsafgift er der penge at spare på at importere din næste bil fra Tyskland.

Problemet er bare alt det praktiske omkring køb, import og dansk indregistrering. Samtidig skal du også tage stilling til, om du skal købe bilen eller vælge en af de fordelagtige leasingmetoder, der kan give dig en lækker, brugt luksusbil i topklasse til en pris på niveau med en ny dansk familie- eller firmabil.

Over 20 års erfaring med import af biler fra Tyskland

I JT Leasing har vi arbejdet med import og finansiering af biler i lidt over 20 år. Så vi kender alle genvejene, de mest fordelagtige løsninger og alle fælderne og faldgruberne. Så er du fristet af tyske biler, er vi en af de bedst sparringspartnere på markedet.

Vi kan både hjælpe dig på konsulentbasis, være mægler i forbindelse med handlen eller optræde som forhandler. Du vælger selv, hvor meget og hvordan vi skal hjælpe, samt hvad du selv vil stå for.

Vælger du mægler- eller forhandlerløsningen, er du sikret reklamationsret, kilometergaranti og den omfattende Europagaranti, der kan løbe i op til 3 år. Vi kan også finansiere bilen med forskellige gunstige leasingmodeller, der kan spare dig for mange penge.

Fortæl os hvad du drømmer om

 

Du kan vælge selv at søge efter en brugt tysk luksusbil på en af de mange tyske online-portaler med brugte biler og bede os om hjælp til den del af processen, som du har brug for. Eller du kan fortælle os om, hvad for et mærke, en model og hvilket udstyr du ønsker dig. Så finder vi drømmebilen til dig, sikrer os, at den er i en ordentlig stand og står for import, indregistrering og finansiering.

Vælger du at lade os stå for hele processen, får du:

  • Fast pris på bilen inkl. registreringsafgift og alle omkostninger
  • Komplet tjek af bilens historie inkl. skader og serviceeftersyn
  • Vi sender vores professionelle inspektionshold ned og undersøger bilen. Herefter kontakter dig via mobil med billeder af bilen samt evt. småskader der måttet være på bilen, som du kan bruge til at beslutte dig om, hvorvidt du vil købe bilen
  • Vi afslutter handlen med sælgeren og transporterer bilen hjem
  • Bilen klargøres på professionelt klargøringscenter
  • Bilen toldsynes, synes og indregistreres
  • Du henter den færdigklargjorte bil på danske plader eller får den leveret til døren

I forbindelse med importen kan du vælge mellem en af vores fordelagtige leasingmodeller. Uanset hvad du vælger, betaler du først bilen ved levering.

Tilkøb af garanti i op til 3 år

Selv om tyske bilforhandlere skal give dig samme reklamationsret som en tysk kunde, kan det tit være et problem at få dem til at dække udbedring af skader og mangler, hvis først bilen er kommet til Danmark.

Vil du undgå problemer, lange tovtrækkerier og måske lange perioder, hvor du ikke har bilen til din rådighed, kan du vælge at tilkøbe vores garanti. Den kan løbe i op til 3 år. Prisen afhænger af bilens alder, kilometer- og tekniske stand. Læs mere om vores fordelagtige garantiordning her.

Du kan læse mere om JT leasing her!

Lad os hjælpe dig

St.car

Hos JT Leasing bestræber vi os på altid at levere biler af højeste kvalitet til vores kunder. Alle biler kontrolleres af et uafhængigt testfirma hos den forhandler, hvor bilkøbet skal finde sted. Det sikrer dig, at du får din drømmebil i den stand, som forhandleren har beskrevet. Med en leasingaftale gennem JT Leasing er du altid sikret de bedste og mest favorable vilkår!

 

JT Leasing
John Thomsen
Flensborgvej 9A
6340 Kruså
Tlf: 40 70 70 55
info@jt-leasing.dk

Bankinfo:
Reg.: 8065 - Konto: 1425417