Hvad er splitleasing?

Ved splitleasing deles leasing afgiften mellem firma og privat i et forhold, der svarer til, hvor meget du anvender bilen privat. Det giver dig råderetten over en lækker og sikker luksusbil til et månedligt beløb, der svarer til det, du skulle afdrage på en almindelig personbil.

Splitleasing er din og familiens genvej til en mere sikker og behagelig bil, end hvis du selv skulle ud og købe bilen på almindelige vilkår. Splitleasing er en mulighed, uanset om du er selvstændig eller ansat i et firma, der stiller bil til rådighed i forbindelse med dit job.

Ved splitleasing deles du og firmaet om leasingafgiften og driftsomkostningerne i forhold til, hvor meget du benytter bilen privat. Kører du f.eks. privat i bilen i 20 eller 30 procent af tiden og i arbejdssammenhæng i resten af tiden, deles leasingafgift og alle driftsomkostninger henholdsvis 80/20 eller 70/30 mellem firmaet og dig.

Slip for beskatning af fri bil

Ved at fordele udgifterne til bilen mellem dig og firmaet, slipper du for, at du bliver beskattet af fri bil. Selv om både leasingafgift og alle driftsomkostninger som f.eks. værkstedsregninger, brændstof, forsikring og grønne afgifter deles efter den aftalte fordelingsnøgle, vil bilen oftest være meget billigere for dig, end det tilsvarende skattetillæg for fri bil.

Kombinér med flexleasing

Kombinerer du splitleasing med flexleasing, får du samtidig mulighed for at lease en luksusbil i en væsentligt højere klasse, end hvis du splitleasede en bil, der var betalt fuld dansk registreringsafgift på. For med flexleasing leaser du en – oftest et par år gammel – luksusbil, hvor der ikke er betalt registreringsafgift.

Flexleases bilen, betaler du nemlig kun en registreringsafgift, der svarer til længden på leasingperioden. Altså skal du kun betale en leasingafgift, der svarer til det reelle værditab på bilen og slipper derfor for at den totale registreringsafgift inddrages i beregningen af leasingydelsen. Det giver en voldsom kontant besparelse på leasingafgiften.

Kombineres flexleasing med splitleasing betyder det, at du får mulighed for at køre i en væsentligt mere luksuriøs vogn for de samme penge, som du skulle have betalt i månedlig ydelse for en almindelig personbil.

Leasingrådgivning der er til at forstå

Vil du gerne høre mere om flexleasing og splitleasing og hvor meget det vil koste at lease din drømmebil? Så kontakt JT Leasing og få ærlig og reelt rådgivning – både på selve leasingaftalen og den bil du kunne tænke dig at lease.

Hos JT Leasing bestræber vi os på altid at levere biler af højeste kvalitet til vores kunder. Alle biler kontrolleres af et uafhængigt testfirma hos den forhandler, hvor bilkøbet skal finde sted. Det sikrer dig, at du får din drømmebil i den stand, som forhandleren har beskrevet. Med en leasingaftale gennem JT Leasing er du altid sikret de bedste og mest favorable vilkår!

 

JT Leasing
John Thomsen
Flensborgvej 9A
6340 Kruså
Tlf: 77 77 77 27
info@jt-leasing.dk

Bankinfo:
Reg.: 8065 - Konto: 1425417

 

Følg os på