Samarbejder med branchens bedste

Hos JT Leasing arbejder vi sammen med branchens bedste og mest reelle samarbejdspartnere, både når det gælder bilforhandlere, leasing- og forsikringsselskaber. Alle samarbejdspartnere er nøje udvalgte, så du får den bedste oplevelse hele vejen igennem. Sammen med vores samarbejdspartnere kombinerer vi lige præcis den leasingpakke, der passer til dig – til den mest optimale pris og med de mest optimale betingelser for dig.

Samarbejdspartere på leasingaftaler Hos JT Leasing arbejder vi sammen med en række af branchens bedste leasingfirmaer. Igen er vi gået efter at samarbejde med firmaer, vi kender indgående og som vi har gode erfaringer med. Det giver sikkerhed for, at du kan få den leasingaftale, der stiller dig bedst gennem hele leasingperioden.

Dansk Splitleasing har arbejdet med splitleasing lige siden det kom frem. Derfor er det nok det firma, der har størst erfaring med splitleasing herhjemme. Det er en pålidelig samarbejdspartner, som vi valgt som en af vores faste leasingpartnere.

Fleggaard Leasing kræver næppe nærmere introduktion. De er nok en af de største aktører på markedet herhjemme og John Thomsen, der står bag JT Leasing, har været ansat der i mange år og kender derfor koncernen og de muligheder, de giver for gode leasingaftaler.

Carta har arbejdet med leasing i snart 30 år og flere af deres medarbejdere har mange års erfaring fra både finansierings- og leasingbranchen. Det er rutinerede, kompetente og pålidelige folk, som vi er stolte af at have som samarbejdspartner på leasingfronten.

Vi sikrer kvaliteten på din næste bil

Uanset om du selv har fundet drømmebilen hos en udenlandsk autoforhandler eller du kun ved, hvilken luksusbil, du drømmer om, så kan JT Leasing finde og gennemkontrollere bilen. Vi bruger et professionelt tysk test-firma, så vi er sikker på, at din leasingbil er set ordentligt efter i sømmene.

Når vi har fundet den ønskede bil i en ordentlig stand, finder vi i samarbejde med dig den bedste og mest fordelagtige leasingaftale. De fleste aftaler løber i enten 12 eller 24 måneder, men vi tilbyder også 36 måneders leasing. Det sikre dig den billigste leasingafgift, da værditabet på bilen er mindst, jo kortere tid du leaser den over og jo kortere, du kører i leasingperiode.

Så hos JT Leasing er du altid sikret, at både bil og leasingaftale er af højeste kvalitet.

Samarbejds partner på biler

Hos JT Leasing har vi udvalgt en række bilforhandlere som samarbejdspartnere, vi har kendt indgående gennem mange år. Har du imidlertid fundet din bil et andet sted, kan vi undersøge både bilen og forhandleren for dig. Det er din garanti for at få din drømmebil på de bedste vilkår – og at bilen bliver ved med at være en drøm at køre i.

Bauer Flensborg

Bauer Flensborg ligger tæt på den danske grænse og forhandler BMW og Mini. Udvalget af brugte luksusbiler er stort og tæller også andre mærker som f.eks. Alfa Romero og Jeep.

AZF Flensborg

AZF Flensborg ligger også tæt på den danske grænse og forhandler Audi, VW, Seat og Skoda. Brugtudvalget er stort inden for disse fire, kendte mærker, ligesom du også finder andre mærker i porteføljen.

Klaus & Co

Klaus & Co er den nærmeste forhandler af Mercedes og Smart på den tyske side af grænsen. Her finder du alt, hvad hjertet begærer fra disse to kendte kvalitetsmærker.

Hos JT Leasing bestræber vi os på altid at levere biler af højeste kvalitet til vores kunder. Alle biler kontrolleres af et uafhængigt testfirma hos den forhandler, hvor bilkøbet skal finde sted. Det sikrer dig, at du får din drømmebil i den stand, som forhandleren har beskrevet. Med en leasingaftale gennem JT Leasing er du altid sikret de bedste og mest favorable vilkår!

 

JT Leasing
John Thomsen
Flensborgvej 9A
6340 Kruså
Tlf: 40 70 70 55
info@jt-leasing.dk

Bankinfo:
Reg.: 8065 - Konto: 1425417