Om JT Leasing

Uanset om du har fundet drømmebilen i udlandet eller bare godt kunne tænke dig at udnytte de muligheder, som flexleasing og splitleasing giver dig for at undgå den danske brandbeskatning af luksusbiler, så kan John Thomsen og JT Leasing hjælpe dig til den bedste leasingaftale.

Mange har allerede fået øjnene op for flexleasing, der gør det muligt at lease en udenlandsk bil og kun betale dansk registreringsafgift for den periode, man leaser bilen i. Det giver dig en meget billigere aftale, da leasingafgiften kun skal dække værditabet på bilen og den danske registreringsafgift der skal betales i leasingperioden.

Samtidig er der også flere og flere, der udnytter muligheden for splitleasing, der gør det muligt at undgå at blive beskattet for fri firmabil, hvis man betaler den del af leasing- og driftsudgiften, der svarer til ens private brug af bilen.

De to ordninger kan sammensættes og bruges efter behov, så du får den mest økonomiske og optimale løsning på dine bildrømme. Det er også muligt at lease autocampere og såkaldte ”sommerbiler” på samme måde.

Ærlig og reel rådgivning om leasing

Alt for mange finder også ud af, hvor svært det er at gennemskue de forskellige leasingaftaler og mange kommer derfor ud for rigtig ubehagelige overraskelser med dyre ekstraregninger, hvis de har slået til på en leasingaftale, der er beregnet på et forkert grundlag.

Det undgår du, hvis du vælger JT Leasing til at ordne alt omkring leasingen af din bil. Med over 20 års erfaring fra både bilimport og leasing, kender han branchen ind og ud og kan navigere dig uden om de værste faldgruber og lidt for smarte leasingudbydere.

Hos JT Leasing får du ærlig og reel rådgivning, der sikrer at både John Thomsen og du selv kan sove roligt om natten. Kan John ikke finde den optimale løsning til dig, koster hans rådgivning dig ikke noget. Du betaler kun, hvis det er JT Leasing, der formidler din leasingaftale. Udgiften til hans rådgivning inkluderes i aftalen. Der kommer ingen ekstraregninger.

Hos JT Leasing bestræber vi os på altid at levere biler af højeste kvalitet til vores kunder. Alle biler kontrolleres af et uafhængigt testfirma hos den forhandler, hvor bilkøbet skal finde sted. Det sikrer dig, at du får din drømmebil i den stand, som forhandleren har beskrevet. Med en leasingaftale gennem JT Leasing er du altid sikret de bedste og mest favorable vilkår!

 

JT Leasing
John Thomsen
Flensborgvej 9A
6340 Kruså
Tlf: 40 70 70 55
info@jt-leasing.dk

Bankinfo:
Reg.: 8065 - Konto: 1425417