Op til 3 års garanti

Biler i dag indeholder avanceret teknologi med op til 20 000 forskellige komponenter. Som bilejer ønsker du sikkert et problemfrit ejerskab med færrest mulige omkostninger og skader, og i den forbindelse kan vi tilbyde en række garantimuligheder med en række forskellige dækninger, afhængig af bilens alder og kilometertal.

Hvad er dækket af garantien?

Pludselige, uforudsete skader på komponenter, der er nævnt i garantien. Læs altid vilkår og betingelser på forhånd, så du ved, hvad der gælder, og hvad der er omfattet af garantien.

Produkter med selvrisiko, andre komponentomfang og vilkår kan forekomme. Er du i tvivl, så kontakt JT Leasing..

Hvad skal der til for at garantien gælder?

Bilen skal være testet og de komponenter der er omfattet af garantien skal være fejlfrie. Det er forhandleren du køber bilen af, som er ansvarlig for at bilen er i orden og fejlfri på købstidspunktet. Service skal overholdes efter fabrikkens forskrifter og med de krævede serviceintervaller.

Hvilke lande gælder garantien i?

Garantien gælder for alle lande, der indgår i EU, EØS og Schweiz. Er du i tvivl – kontakt JT Leasing.

Hvordan skal jeg forholde mig ved skader på bilen?

Kontakt Auto Koncept for henvisning til værksted. Skadeanmeldelsen udfyldes af værkstedet. Så snart anmeldelsen er modtaget, udfører vi en hurtig, kompetent og objektiv vurdering og værkstedet vil snarest modtage et skriftligt svar tilbage og reparationen kan herefter gå i gang.

Hør mere om garantimuligheder

4 + 3 =

Hos JT Leasing bestræber vi os på altid at levere biler af højeste kvalitet til vores kunder. Alle biler kontrolleres af et uafhængigt testfirma hos den forhandler, hvor bilkøbet skal finde sted. Det sikrer dig, at du får din drømmebil i den stand, som forhandleren har beskrevet. Med en leasingaftale gennem JT Leasing er du altid sikret de bedste og mest favorable vilkår!

 

JT Leasing
John Thomsen
Flensborgvej 9A
6340 Kruså
Tlf: 40 70 70 55
info@jt-leasing.dk

Bankinfo:
Reg.: 8065 - Konto: 1425417