Lad os hjælpe dig - udfyld formular nederst på siden

Har du fundet drømmebilen i udlandet?

 

Har du fundet drømmebilen i udlandet, kan vi fortælle dig, hvor meget den danske registreringsafgift løber op i, inden du tager ned og køber bilen. Det er rart at vide på forhånd inden købet.

Har du aldrig prøvet at importere en bil fra udlandet før, er det en god ide at få råd og vejledning fra os. Vi har stået for importen af talrige leasing- og almindelige biler til Danmark og kender alt til reglerne, fremgangsmåden og de faldgruber, som er forbundet med at importere en bil.

Vi har mulighed for at hjælpe dig med både købet, importen og en vurdering af bilen. Vi kan også stå for selve handlen og hjemtransporten, hvis du ønsker det. Derved bliver det lige så nemt for dig at vælge en brugt luksusbil i udlandet, som havde du købt bilen fra ny herhjemme.

Endelig kan vi også finansiere bilen gennem en række favorable leasingmodeller, ligesom du kan tegne garanti på din brugte luksusbil, hvis den udenlandske forhandler ikke vil give det, eller du vælger at købe bilen af en privat.

Få en afgiftsvurdering af registreringsafgiften til blot 250 kr

Har du brug for en indikation af, hvor stor registreringsafgift der vil blive lagt på den bil, du har forelsket dig i, kan du købe denne ydelse hos os. Vi kommer med vores estimat baseret på de oplysninger, vi kan få på bilen. Så har du en god ide om økonomien i dit udenlandske bilkøb.

Få en bindende afgiftsvurdering af registreringsafgiften

Som nogle af de eneste herhjemme, kan vi også give dig en bindende vurdering af registreringsafgiften, så du kender beløbet, inden du skriver under på slutsedlen. Dermed ved du helt nøjagtigt, hvad bilen kommer til at koste dig, før du køber den.

Få garanti på din bil

Har du fundet drømmebilen hos en privat eller vil den forhandler, du køber bilen hos ikke give garanti, fordi bilen bliver eksporteret, kan du tegne en garantiordning på bilen hos os. Med vores komfortgaranti er du væsentligt bedre dækket end du ville have været med den normale fabriksgaranti. Læs mere om vore garantiordning her.

Du finder bilen – vi klarer resten

Du kan også få os til at klare både købet, hjemtransporten og afregning af registreringsafgiften, ligesom vi har mulighed for finansiere bilkøbet for dig i form af en række forskellige og meget gunstige leasingordninger, som du kan læse mere om her.

Så uanset hvordan og hvor meget du selv vil være involveret i importen af din drømmebil fra udlandet, kan JT Leasing hjælpe dig.

 

Lad os hjælpe dig

St.car

Hos JT Leasing bestræber vi os på altid at levere biler af højeste kvalitet til vores kunder. Alle biler kontrolleres af et uafhængigt testfirma hos den forhandler, hvor bilkøbet skal finde sted. Det sikrer dig, at du får din drømmebil i den stand, som forhandleren har beskrevet. Med en leasingaftale gennem JT Leasing er du altid sikret de bedste og mest favorable vilkår!

 

JT Leasing
John Thomsen
Flensborgvej 9A
6340 Kruså
Tlf: 40 70 70 55
info@jt-leasing.dk

Bankinfo:
Reg.: 8065 - Konto: 1425417