Flexleasing hos JT Leasing

}

Ærlig og ligefrem leasing af biler

Hos JT Leasing sikrer vi dig den bedste leasingaftale på din næste bil. Vi formidler flexleasing og splitleasing af nye og brugte tyske biler og sikrer dig både den bedste bil og den bedste leasingaftale til priser og vilkår, der er bedre, end du kan få andre steder.

+

Ærlig leasing i 4 nemme trin

  1. Du kommer med dit bilønske eller har allerede fundet en bil
  2. Jeg finder og gennemtjekker bilen og forhandleren i Tyskland
  3. Jeg finder den bedste og mest fordelagtige leasingaftale
  4. Du kører i bilen leasingperioden ud uden at få ubehagelige ekstraregninger

Hvad er Flexleasing?

Få den bedste og mest sikre leasingaftale

Træk på min store erfaring fra bil- og leasingbranchen og få en leasingaftale uden faldgrubber og ubehagelige overraskelser.

Ærlig og åbenhjertig rådgivning med no cure – no pay

Jeg giver dig min ærlige og helt åbenhjertige vurdering af både biler og leasingaftaler. Kan jeg ikke finde en løsning, der passer til dig, koster min rådgivning ikke noget!

Undgå at lease katten i sækken

Alle leasingbiler som vi formidler, bliver gennemtjekket af et professionelt testfirma. Det er din og min garanti for, at du ikke leaser katten i sækken.

Bestem selv, hvor meget jeg skal hjælpe dig

Har du selv fundet en spændende bil, kan jeg tjekke den for dig. Vi kan også stå for hjemtransport. Mangler du kun leasingaftalen, finder jeg den bedste aftale til netop din bil og din økonomi.

Den erfarne leasing-rådgiver du kan stole på

John Thomsen har over 20 års erfaring fra bil- og leasingbranchen. Han er den ærlige og årvågne rådgiver, du kan stole på og sætte din lid til, altid finder den bedste og mest fordelagtige leasingaftale til dig.

JT Leasing formidler både flexleasing og splitleasing. Endvidere formidler vi også leasing af autocampere på samme gode vilkår.

Flexleasing gør det muligt at lease udenlandske luksusbiler uden at betale registreringsafgift for andet end den periode, hvor du kører i bilen.

Med splitleasing har du mulighed for at lease en bil i firmaregi og undgå at blive beskattet af fri bil, fordi du selv betaler den del af leasingafgiften, der vedrører din private kørsel.

Kontaktede John vedr. afgifts beregning på en bil jeg havde fundet i Tyskland.John regnede hurtig en pris på afgiften og vi aftalte at John skulle stå for at få bilen toldsynet og betale afgiften. Det kørte på skinner og jeg fik opdateringer som tingene skred frem. Det skal siges at første kontakt var fredag og jeg hentede bilen med danske plader om mandagen kl. 14Super hurtig og professionel behandling, jeg kan kun give min bedste anbefalinger.læs mere
Casper Wöhlk Lauritzen
Casper Wöhlk Lauritzen
2018-02-26T13:19:13+0000

Hos JT Leasing bestræber vi os på altid at levere biler af højeste kvalitet til vores kunder. Alle biler kontrolleres af et uafhængigt testfirma hos den forhandler, hvor bilkøbet skal finde sted. Det sikrer dig, at du får din drømmebil i den stand, som forhandleren har beskrevet. Med en leasingaftale gennem JT Leasing er du altid sikret de bedste og mest favorable vilkår!

 

JT Leasing
John Thomsen
Flensborgvej 9A
6340 Kruså
Tlf: 77 77 77 27
info@jt-leasing.dk

Bankinfo:
Reg.: 8065 - Konto: 1425417

 

Følg os på